Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Iako smo mlada tvrtka, od svojih početaka pokušavamo podupirati projekte od šireg društvenog značenja. Ukoliko smatrate da vaš projekt zaslužuje posebnu pažnju, slobodno nas kontaktirajte.

Promičemo potrebu prepoznavanja kvalitetnih projekata te ih potičemo kroz sponzorstva i donacije. Surađujemo s udrugama i nepolitičkim organizacijama. Spremni smo poslušati vašu ideju i prijedlog i pomoći vam koliko je to u našoj moći.

Udruga za promociju amaterskog sporta

UPAS

Misija Udruge za promociju amaterskog sporta je promovirati amaterski sport i sportsku rekreaciju u lokalnoj zajednici te povećati broj sportskih sadržaja dostupnih svim društvenim i dobnim skupinama. Saznajte više »

HDLU Istre

HDLU Istre

HDLU Istre okuplja likovne umjetnike koji se profesionalno bave likovnim kreativnim stvaralaštvom. Članstvo u udruzi nije uvjetovano akademskom likovnom naobrazbom. Saznajte više »

Astronomska udruga Vidulini

Astronomska udruga "Vidulini"

Astronomska udruga "Vidulini" bavi se promicanjem astronomije među mladima, a nositelj je i brojnih drugih edukativnih projekata na području središnje Istre namijenjenih djeci školske dobi. Saznajte više »

Lightpollution.org

Stranice o svjetlosnom zagađenju bave se problemom svjetlosnog zagađenja u Istri i šire, kroz znanstveni pristup rješavanju problema. Saznajte više »

M111

M111 je elektronički časopis koji uređuju članovi AU "Vidulini", a izlazi četiri puta godišnje u digitalnom obliku te je dostupan za besplatno preuzimanje (download). Saznajte više »

Folklorno društvo Pazin

Folklorno društvo Pazin

Folklorno društvo Pazin osnovano je s ciljem njegovanja tradicionalnih običaja, posebice pjesme, plesa i sviranja na istarskim narodnim instrumentima, jednom riječju, njegovanja kulturne baštine Istre i njezina prenošenja na mlađi naraštaj. Saznajte više »