Hosting i podrška

Hosting i podrška

Niti jedna tvrtka nije dovoljno produktivna ukoliko nema zadovoljavajuću korisničku podršku. Stoga je korisnička podrška važan dio naše usluge.

Ukoliko u bilo kojem trenutku dođe do problema pri korištenju naših proizvoda ili usluga, naše će Vam osoblje pomoći da ih uklonite u najkraćem mogućem roku.

U sklopu naše podrške nudimo vam dugoročni plan suradnje koji će vam omogućiti da se potpuno posvetite svome poslu, bez potrebe da brinete oko problema koji bi mogli nastati uslijed konstantnih promjena na području računalnih tehnologija.

Korisnička podrška koju vam pružamo uključuje aktivnosti kao što su davanje traženih informacija o našim proizvodima i uslugama, savjetovanje, pomoć pri održavanju stranica, podešavanje različitih opcija na vašim internetskim stranicama, te ostale aktivnosti potrebne za prilagođavanje rada proizvoda i usluga koje vam nudimo.

Pregled paketa

  Lite Standard
Hosting
Prostor na disku1 100 MB 200 MB
E-mail adrese 25 50
Baze podataka 1 5
Poddomene 5 10
Održavanje stranica2
Godišnji fond sati 3 6
Vrijeme reakcije3 6 dana 3 dana
Tehnička podrška
Tip podrške E-mail E-mail / Telefon
Pružanje podrške Radno vrijeme Radno vrijeme
Ostalo
Webmail Da Da
Popust za dodatnu kupovinu 3% 6%
Cijena 800 kn 1500 kn
Popust za dodatni paket 5% 10%

Posebne napomene

1 Prostor na disku može se koristiti do navedenog broja MB.

2 U cijenu je uključen određen broj sati koje tijekom godine možete koristiti za različite potrebe, od mijenjanja sadržaja na stranicama do sitnijih programerskih intervencija. Ukoliko iskoristite broj sati veći od broja koji je uključen u paket, oni se naplaćuju prema našem važećem cjeniku.

3 Vrijeme reakcije odnosi se na radne dane.

4 Opći uvjeti.