Kontinuirana podrška

Kontinuirana podrška

"Kontinuirana podrška" naša je nova usluga za velike klijente. Namijenjena je srednjim i velikim tvrtkama i institucijama koje imaju potrebu za kvalitetnim internetskim stranicama te brzom i stručnom izmjenom sadržaja.

Za ovu se uslugu odlučuju klijenti kojima je potrebna brza reakcija na upit (promjena novosti i sadržaja) u roku od 24 sata. Naš je odjel razvoja i podrške u stanju odgovoriti na sve upite te napraviti zatražene izmjene u dogovorenomu roku.

Usluga kontinuirane podrške naša je najkvalitetnija usluga podrške klijentima, koji na ovaj način štede vrijeme i novac: klijent nema potrebu za zapošljavanjem kvalificiranih dizajnera, programera ili trećih osoba za ažuriranje stranica, nego je to prepušteno nama.

Ova je usluga namijenjena prije svega poboljšanju komunikacije između klijenta i njegovih ciljanih korisnika.

Ukoliko se odlučite za korištenje ove usluge, možete brzo i jednostavno na vlastite internetske stranice postavljati objave za tisak, nove proizvode, najave ili novosti. Nemate potrebu za zapošljavanjem novih zaposlenika ili obučavanjem postojećih. Kontinuiranom podrškom učinit ćete vaše stranice kvalitetnijima i smanjit ćete troškove jer – mi brinemo umjesto vas.