Programiranje

Programiranje

Trebate specifičnu internetski baziranu aplikaciju i ne znate kome se obratiti? Došli ste na pravo mjesto jer vam Omnicron može ponuditi ono što tražite.

Imamo iskustvo u izradi različitih zahtjevnih višekorisničkih aplikacija s mogućnošću povezivanja s on-line sustavima plaćanja. Vi imate ideju - mi možemo pomoći.

Tijekom drugoga tromjesečja 2006. godine izradili smo višekorisničke aplikacije prema narudžbi za tvrtke Railinks d.o.o. i FILS d.o.o. U prvom slučaju radi se o cjelovitom sustavu za prikaz žutih stranica, prilagođenom specifičnim potrebama željezničke industrije, čime se tvrtka Railinks bavi.

Za FILS je izrađen višekorisnički sustav za rezervaciju karata koji koriste brojne agencije iz Hrvatske i Europe za rezervaciju karata na autobusnim linijama FILS-a. Riječ je o izrazito prilagođenoj aplikaciji s više različitih korisničkih sučelja, detaljnom statistikom i ispisom različitih lista (Lista polazaka, Lista agencija ...).

Nadalje, izradili smo i sustav za komunikaciju s bazom podataka Gradske knjižnice i čitaonice Pula te cjelovito rješenje za pretraživanje baze podataka putem internetskih stranica Knjižnice. Za svaku je knjigu moguće prikazati elemente poput autora, naslova, ključnih riječi, slike. Sustav je potpuno prilagodljiv i multifunkcionalan.

Brzina i dinamičnost kojom možemo odgovoriti na svaki vaš upit neovisno o zahtjevnosti posla, dovoljan su razlog da nas kontaktirate.