Proizvodi

Proizvodi

Imate li potrebu za čestim izmjenama sadržaja na vašim internetskim stranicama? Ili samo želite nešto samostalno dodati na vlastitu stranicu, a da pritom ne morate nekoga platiti da to učini za vas? Odaberite neki od naših proizvoda, ovisno o vašim potrebama.

Svi naši proizvodi prilagođeni su višejezičnom prikazu, modularni su, te se mogu međusobno kombinirati.

OmniKatalog

OmniKatalog je proizvod namijenjen malim i srednjim tvrtkama koje imaju potrebu za samostalnom izmjenom proizvoda prezentiranih na internetskim stranicama. Kroz intuitivno sučelje i izrazito kratko vrijeme potrebno za učenje i privikavanje, možete brzo i jednostavno postaviti nove kategorije i proizvode. I ono najvažnije – pritom nema ograničenja na broj kategorija i proizvoda.

Novosti

Novosti su namijenjene malim i srednjim tvrtkama koje imaju potrebu za ažuriranjem vlastite ponude, postavljanjem najava i informiranjem vlastitih klijenata. Također su pogodne za implementaciju na stranice na kojima postoji potreba za čestom izmjenom sadržaja (Objave za tisak i sl.).

Novosti s kategorijama

Novosti s kategorijama namijenjene su srednjim tvrtkama, velikim tvrtkama i pojedincima koji se bave održavanjem stranica s novostima. Zahvaljujući intuitivnom sustavu, svaka se novost može postaviti izuzetno brzo, dok se prikaz krajnjim korisnicima definira putem predložaka. Novost se na taj način automatski prikazuje ukoliko su ispunjeni svi kriteriji za prikaz. Novosti s kategorijama imaju ugrađenu višekorisničku podršku.

Galerija fotografija

Galerija fotografija namijenjena je svima koji žele prikazivati katalogizirane fotografije. Svaka se kategorija može samostalno opisati, a omogućeno je neograničeno postavljanje kategorija i fotografija.

OmniReference

OmniReference su namijenjene tvrtkama koje žele samostalno održavati bazu referenci. Prilagođene su prikazu velikog broja referenci koje se brzo i jednostavno održavaju kroz intuitivno sučelje.